Toimitsijakortit

TOIMITSIJAKORTIN ANOMINEN

UUDENKORTIN ANOMINEN -palkintotuomarit

Suoritettuasi kortin myöntämiseen vaadittavat kurssit ja mahdolliset harjoittelut, postita tai skannaa todistus kennelpiirin sihteerille. Todistukseen on kirjattava kaikki yhteystiedot ja kurssitiedot.

Mikäli anot korttia

-Paikallisyhdistyksen jäsenenä, tulee todistukseen kirjata yhdistyksen puolto, allekirjoitus oikeudellisen allekirjoittamana.

TAI

-Kennelliiton tai rotujärjestön jäsenenä (SPJ, SHHJ, SAJ, tms.) tulee todistukseen kirjata jäsennumerosi ja todistuksen mukaan on liitettävä kuitti suoritetusta kuluvanvuoden jäsenmaksusta. Tällöin, et tarvitse yhdistykseltäsi puoltoa.

Todistuksen voi lähettää joko postitse tai skannattuna sähköpostitse sihteerille. 

UUDENKORTIN ANOMINEN- koetoimitsijat

Suoritettuasi kortin myöntämiseen vaadittavat kurssit ja mahdolliset harjoittelut postita tai skannaa todistus kennelpiirin sihteerille. Todistukseen on kirjattava kaikki yhteystiedot ja kurssitiedot.

Todistuksessa tulee olla kennelliiton jäsennumero ja yhdistyksesi puolto.

Todistuksen voi lähettää joko postitse tai skannattuna sähköpostitse sihteerille. 

KORTIN UUSIMINEN -koetoimitsijat

Koetoimitsija kortit ovat voimassa toistaiseksi ja niitä ei tarvitse uusia. 

Muista ottaa toiminnastasi merkintä vähintään kerran vuodessa vihreään koetoimitsijakorttiin. Näin pystyt todentamaan toimimisesi koetoimitsijana.

Mikäli korttisi on mennyt vanhaksi ennen vuotta 2019 tulee kortti uusia vielä kerran ja sen jälkeen kortti on voimassa toistaiseksi. 

Kokeesta tai kilpailusta vastaavan tuomarin on tarkistettava koetoimitsijan toimitsijakortin voimassaolo.


UUSIKORTTI/KORTIN UUSIMINEN- kehäsihteerit

Kehäsihteerien korttien teosta ja uusimisesta huolehtivat näyttelyohjaajat. Kehäsihteeri kortin uusimiseen löydät ohjeet nettisivuiltamme kohdasta uutiset-näyttelyohjaajat.


KADONNEET KORTIT

Jos korttisi katoaa voi uutta korttia anoa sähköpostitse kennelpiirin sihteeriltä: kskennelpiiri@gmail.com

Liitä viestiin yhteystietosi, tiedot käymästäsi koetoimitsija 2/palkintotuomari kurssista (laji, kurssinvetäjä, vuosiluku) ja näiden lisäksi yhdistyksen puolto.