Ajo-ohjeet

Toimintakeskus sijaitsee Laukaassa osoitteessa Rokkakankaantie 23

Etelästä:

Kun saavut Laukaan keskustaan aja molemmista liikenne ympyröistä eteenpäin, suunta Suolahti/Äänekoski. Tietä 637 (Suolahdentie) ajetaan n.1,5 km, kunnes tulee risteys vasempaan Rokkakangas. Käänny vasempaan (Asematie), kaarra oikealle ja sen jälkeen vasemmalle (Rokkamäentie). Käänny ensimmäisestä risteyksestä oikealle (Rokkakankaantie) ja aja tien päähän. Toimitila on tienpäässä vasemmalla.

Pohjoisesta: 

Oheistus 4-tieltä:

Aja Hirvaskankaan ABC:lta n. 12 km, kunnes tulet risteykseen, josta vasemmalle Laukaa (Peurunka Golf). Aja Vehniäntietä sen loppuun saakka, jolloin saavut T-risteykseen, käänny oikealle. Aja 500m ja käänny oikealle (Asematie), kaarra oikealle ja sen jälkeen vasemmalle (Rokkamäentie). Käänny ensimmäisestä risteyksestä oikealle (Rokkakankaantie) ja aja tien päähän. Toimitila on tienpäässä vasemmalla.

Ohjeistus Suolahdesta:

Aja Suolahdentietä Laukaaseen, Vehniän risteyksen jälkeen aja 500m ja käänny oikealle (Asematie), kaarra oikealle ja sen jälkeen vasemmalle (Rokkamäentie). Käänny ensimmäisestä risteyksestä oikealle (Rokkakankaantie) ja aja tien päähän. Toimitila on tienpäässä vasemmalla.