Käyttöehdot

KESKI-SUOMEN KENNELPIIRI ry:n TOIMINTAKESKUKSEN SÄÄNNÖT

Nämä säännöt on hyväksytty hallituksen kokouksessa 3.3.2020

Toimintakeskus sijaitsee osoitteessa Rokkakankaantie 9, 41350 Laukaa As.

Toimintakeskuksen tiloja voi vuokrata kuka vain, K-S KP:n jäsenille on edullisemmat vuokrahinnat.

Toimintakeskuksella on luentotila, johon mahtuu 70-90 hlö, koirienkoulutustila 10m x 10m sekä keittiö yleisine keittiötarvikkeineen. Luentotilassa AV-välineinä on videotykki, mikrofoni ja flappitaulu. Keittiön yhteydessä on yksi wc.

Toimintakeskuksen varaukset, avauskoodien antamisen hoitaa Tarja Lappalainen-Kajan puh. 040 – 524 9362, kstoimintakeskus@gmail.com

Kennelpiirin näyttelykalustovarasto sijaitsee samalla tontilla. Näyttelykaluston varaukset tehdään Tuula Kolehmaiselle 0400-741 894.

Talonmies Asko Vaskilampi 044-373 1471

Toimintakeskus on maksuton jaostoille sekä tuomari- ja koetoimitsija koulutuksiin. Muilta peritään vuokraa Hinnat-sivun mukaisesti. 

Huomioitavaa käyttäjälle: 

Toimintakeskuksen tiloja ei vuokrata alaikäisille. Vuokraaja on samalla tilaisuuden vastuuhenkilö.

Vuokraajalla on oikeus käyttää tilassa olevia laitteita. Jos tiloissa on useampi tilaisuus yhtä aikaa, on keittiössä olevat laitteet yhteiskäytössä.

Vuokraaja saa käyttää myös kertakäyttöastioita sekä suodatinpusseja. Kahvit ja tee eivät ole yleisessä käytössä.

Vuokraaja vastaa siitä, että tilat ovat samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. Muista sammuttaa valot ja laitteet sekä huolehtia ikkunoiden ja ovien lukitus.

Kertyneet roskat viedään ulkoroskikseen.

Koirista ei saa aiheutua haittaa tilalle eikä naapureille. Koirat tulee ulkoiluttaa piha-alueen ulkopuolella ja kakat on kerättävä pois. Tilaan tuotavilla koirilla pitää olla rokotukset voimassa.

Koirien tuonti luentotilaan sallitaan, mikäli tapahtuman luonne sitä edellyttää ja asiasta on mainittava varauksen yhteydessä.

Majoittuminen tilassa ei ole sallittu.

Sisätiloissa tupakointi ehdottomasti kielletty.

Vuokratun tilan siivous kuuluu jokaisen käyttäjän velvollisuuksiin. Jokaisen on tiskattava aiheuttamansa tiskit. Mikäli tilat jätetään epäsiisteiksi, voi kennelpiiri periä vähintään 100 € siivousmaksun.

Mikäli sääntöjä ei noudateta, niin vuokraaja saa puolen vuoden käyttökiellon.

Muuta huomioitavaa

Kunkin tilaisuuden vastuuhenkilö on vastuussa siitä, että tilaisuudesta ei ole naapureille haittaa.

Kennelpiirin näyttelykalustovarasto sijaitsee samalla tontilla. Näyttelykaluston varaukset tehdään Tuula Kolehmaiselle 0400-741 894.